Χρειάζεστε μια πλήρη υποστήριξη με κατασκευή και φιλοξενία ιστοσελίδας για την επιχείρηση ή για το χόμπι σας; Ελάτε να σας εισάγουμε στο κόσμο του Internet!

Κατασκευή ιστοσελίδων web 1012467 1920 1

 

Η τεχνολογία, οι υπολογιστές, το Internet. Ότι σχετίζεται με αυτά, αποτελεί το μέλλον. Όποιος δεν έχει καμία επαφή με αυτά, λίγο πολύ\ στα επόμενα χρόνια θα είναι σχεδόν αποκομμένος από τον υπόλοιπο κόσμο. Άρα μήπως θα πρέπει να σκεφτείτε να αναλάβετε δράση και να έχετε τον δικό σας ιστότοπο; Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται δύσκολο (ειδικά σε αυτούς που δεν έχουν και στενή επαφή με τους υπολογιστές) αλλά δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε! Ειδικά όσοι έχετε επιχείρηση, καλό θα ήταν να σκεφτείτε εκτός από την φυσική παρουσία, να αποκτήσετε και μια διαδικτυακή!

Εμείς σας προτείνουμε και είμαστε σε θέση να υλοποιήσουμε για εσάς δύο τρόπους. Αυτοί είναι

α) Ένα blog (ιστολόγιο). Το blogαποτελεί την πιο διαδεδομένη λύση για αυτούς που θέλουν ένα προσωπικό ιστότοπο. Για να σας δώσουμε μια ιδέα, υπάρχουν εκατομμύρια blogsαυτή την στιγμή στο διαδίκτυο από ανθρώπους καθημερινούς και που απλά σχολιάζουν , λενε την γνώμη τους, παρουσιάζουν και ενημερώνουν για διάφορα θέματα κτλ. Είναι μια υπηρεσία που παρέχεται τελείως δωρεάν από συγκεκριμένες ιστοσελίδες και μπορείτε και εσείς με αυτό τον τρόπο να αποκτήσετε μια παρουσία στο Ιντερνετ. Καλέστε μας να σας βοηθήσουμε να στήσετε το δικό σας blog!

B) Μια προσωπική ιστοσελίδα. Αυτή είναι κυρίως μια επιλογή προς επιχειρήσεις αλλά όχι απαραίτητα . Σε αυτή την περίπτωση, έχουμε ένα πλήρες παραμετροποιήσιμο περιβάλλον (αντιθέτως με το blog όπου είναι λίγο προκαθορισμένα τα πράγματα). Επιλέγετε εσείς καθαρά το περιεχόμενο της ιστοσελίδας καθώς και τον τρόπο εμφάνισης. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κάνουμε μια πρώτη γνωριμία στο χώρο των ιστοσελίδων.

Είτε επιλέξετε την μια είτε την άλλη λύση, ρωτήστε μας για να σας ενημερώσουμε καλύτερα για τις επιλογές σας. Αναλαμβάνουμε το χτίσιμο αυτού του δικού σας χώρου στο κόσμο του Ιντερνετ, οικονομικά και υπεύθυνα!!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθουμε τις ανάγκες και να σας στείλουμε άμεσα μια προσφορά για κατασκευή ιστοσελίδας που θα σας καλύπτει απόλυτα!

Main Menu