[vc_row][vc_column][vc_column_text]Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι τo PC++ είναι πλέον αποκλειστικός συνεργάτης στην περιοχή της Αιγιαλείας με τον ισχυρό πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας. Μειώστε μέχρι και 20% τον λογαριασμό ρεύματος σε σχέση με τις τιμές της ΔΕΗ και δείτε  σοβαρή διαφορά στην τσέπη σας!

Συνεργασία PC++ και ΚΕΝΕλάτε σήμερα κιόλας στο κατάστημα μας να σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε για να μειώσετε τον λογαριασμό στο σπίτι σας, στο εξοχικό σας  ή στην επιχείρηση. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας Επίσης με κάθε νέα αίτηση που γίνεται στο κατάστημα μας βγαίνετε διπλά κερδισμένοι αφού εκτός από την μείωση του λογαριασμού σας, κερδίζετε αυτόματα ένα από 3 παρακάτω δώρα

1)δωρεάν φορμάτ για τον σταθερό υπολογιστή ή το λαπτοπ σας,

2)δωροεπιταγή 20 ευρώ παροχής υπηρεσιών για να την εξαργυρώσετε όποτε θέλετε

3)μια ετήσια άδεια για την καλύτερη σουίτα ασφαλείας/antivirus για τον υπολογιστή σας (το Kaspersky internet security)

 

Επίσης καλό θα ήταν να σας ενημερώσουμε για καποιες συχνές ερτήσεις που τίθονται σε περίπτωση αλλαγή παρόχου ενέργειας

 

Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για τη μετάβαση; Θα υπάρξει διακοπή στην παροχή ρεύματος κατά τη μετάβαση;

Για τη μετάβαση από τον προηγούμενο πάροχο στην ΚΕΝ απαιτείται διάστημα μικρότερο της μίας εβδομάδας από την ημέρα παραλαβής της αίτησης. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια εξολοκλήρου εμπορική συναλλαγή δεν θα υπάρξει διακοπή παροχής ρεύματος κατά τη διάρκειά της μετάβασης από τον έναν πάροχο στον άλλο.

 

Υπάρχει κόστος για τη μετάβαση από τον έναν προμηθευτή ρεύματος στον άλλο;

Η μετάβαση στην ΚΕΝ δεν επιβαρύνει οικονομικά τον καταναλωτή (οικιακό ή εταιρικό).

 

Σε περίπτωση βλάβης ή διακοπής ρεύματος πού απευθύνεται ο καταναλωτής;

Εάν υπάρξει βλάβη ή διακοπή της παροχής ρεύματος ο καταναλωτής μπορεί να απευθυνθεί στην Υπηρεσία Βλαβών του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη, συντήρηση και λειτουργία του δικτύου.

 

Τι συμβαίνει με την εγγύηση που έχει καταβληθεί στον προηγούμενο πάροχο ρεύματος;

Η εγγύηση που έχει καταβληθεί στον προηγούμενο πάροχο ρεύματος επιστρέφεται με τη μορφή συμψηφισμού στον τελευταίο λογαριασμό που θα λάβετε, ο οποίος ορίζεται ως τελικός-εκκαθαριστικός.

 

Ποια τα οφέλη από την επιλογή της ΚΕΝ ως παρόχου ενέργειας;

Η επιλογή της ΚΕΝ προσφέρει χαμηλότερες χρεώσεις, άψογη εξυπηρέτηση από εξειδικευμένους συνεργάτες, επιβράβευση της συνέπειας με έκπτωση έως 15% και αξιόπιστη συνεργασία.

 

Αν κλείσει η εταιρεία σαν ιδιωτική που είναι, θα μείνω χωρίς ρεύμα;

ΟΧΙ. Είστε πλήρως καλυμμένοι νομικά και είναι κάτι που ισχύει για όλες τις εταιρείες παροχής ενέργειας ότι ακόμα και αν κλείσει η εταιρεία,θα περάσετε αυτόματα στο μεγαλύτερο πάροχο της χώρας εκείνη την στιγμή (κατά πάσα πιθανότητα ΔΕΗ) χωρίς να μείνετε δευτερόλεπτο χωρίς ρεύμα[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Ενδιαφέρεσαι και θες να σε ενημερώσουμε με περισσότερες λεπτομέριες; Επικοινώνησε μαζί μας στο 26910-23332 ή στο email info@pcplusplus.gr

Main Menu